Hopp til søk

Resultat - Byggevarer - Produksjon

Vi er din fleksible samarbeidspartner innen bærekraftig utvikling av byggebransjen. Build17 As har egen produksjonsenhet som produserer vegger, tak, dekkeelementer og ferdig moduler i Lier kommune. Vi har fokus på fleksibel produksjon som vi mener vil gjøre oss til en attraktiv leverandør.

Hunton er en av Nordens ledende produsenter av byggematerialer basert på tre og trefiber. Byggematerialene kan enkelt settes sammen i systemer for vegg, gulv og tak som gjør det enkelt å bygge fremtidsrettet og solid.

Produksjon av trelast og varer av tre, kork, strå og flettematerialer. Undervisning og konsuletjenester av ulik art.

Vi kan tilby alle typer prefabrikerte takkonstruksjoner, og kan reklamere med at vår bedrift har levert uten reklamasjoner de tre siste årene. Dette representerer den garanterte kvaliteten vi tilbyr deg som kunde. Vi håper du også kan bli en av våre fornøyde kunder!

Vi er en Norsk produsent av ytterdører med høy kvalitet, store muligheter for individuell tilpasning og kort leveringstid.

Arbor AS ligger i Hattfjelldal kommune i Nordland. Arbor ble grunnlagt i 1957 og er landets første sponplateprodusent. Vi leverer kvalitetsplater av spon til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål. Vi bruker mye rundtvirke – det kjenner du på fastheten.

H-vinduet Bauge AS (tidl. Bauge Trevare AS) Ble grunnlagt av Arne Bauge sommeren 1954. Bedriften eies fortsatt av familien Bauge, og drives nå i 3. generasjon. Vi er med rette stolt av vår beliggenhet og tilhørighet til vakre Florø, ytterst i Sunnfjord i Sogn og Fjordane fylke. Omgitt av flott natur og noe av det tøffeste kystklimaet langs norskekysten. Med vår beliggenhet er vi dermed Norges ves... Les mer