Hopp til søk

Resultat - Byggevarer - Detalj Vestfold og Telemark

XL-BYGG Gisholt & Finne er den komplette faghandel innenfor byggevarer og trelast. Vi tilbyr alt av trelast, byggevarer samt kjøkken, garderober, bad mm. Bedriften har egne lastebiler som leverer varer til byggeplasser i hele Telemark.

Vi har alt innen byggevarer, trelast og verktøy. Velkommen innom oss på Heistad, din lokale faghandel!

XL-BYGG Gisholt & Finne har tre avdelinger i Grenland, lokalisert på Vestsia i Porsgrunn samt på Borgestad og Kjørbekk i Skien. Våre dyktige ansatte gir deg faglig hjelp og veiledning. Ring gjerne og bestill time for et møte. Vi skaffer deg håndverkere til jobben hvis du ønsker det gjennom vårt kjedekonsept Klappet og Klart. Da får du jobben gjort ordentlig til riktig pris. Vi leverer varene hjem... Les mer

Velkommen til Bygg og Hage AS – hos oss får du kvalitet, kjente merkevarer, gode avtaler og personlig kundeservice. Våre kunder består av private selvbyggere og hageentusiaster, anleggsgartnere, byggmestere og murere. Vel møtt!

Dahlen Sag & Høvleri startet som en gårds- og bygdesag i 1881. Eier er ukjent de første åra, men fra 1898 har bedriften vært i familien Nilsen, og det er nå fjerde og femte generasjon som driver.

Salg og montering av et bredt utvalg av solskjermnings løsninger. Garasjeporter og varmepumper. -Gratis befaring!