Hopp til søk

Resultat - Bygg- og anleggsvirksomhet Vestland

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles ra... Les mer

Postvoll Bygg og Anlegg er ett nytt firma som tilbyr tømrertjenester, kjerneboring og trefelling i hele Vestland. Ta kontakt for en hyggelig prat!

H-Hemre Byggefirma AS har over 30 års erfaring i byggebransjen. Vi holder til på Garnes og tar oppdrag i Bergen og omegn. Går du med byggeplaner? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt for oppdrag !

Byrknes Byggservice består av dyktige snekkere med lang erfaring med våtromssertifisering. Vi gjennomfører alt innen snekker- og tømrertjenester som nybygg, tilbygg, rehabilitering og oppussing av hus og hytter og mye mer - Ingen jobb er for stor eller for liten. Vi tar på oss jobber hovedsaklig i Hordaland. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Med lokal ekspertise og lang erfaring innen bygg og anlegg leverer vi MTK bygg forutsigbarhet og service. MTK Bygg AS hjelper deg med alt innen renovering, taktekking, takbytte, fasadevask og maling. Vi tar ansvaret for god kvalitet.

Med over 30 års erfaring fra byggebransjen vil Takstingeniør/byggmester Knut Farestvedt sørge for at du som kunde ivaretas, og får en seriøs og korrekt rapport. Vi tar oppdrag i Bergen og omkringliggende kommuner— blant annet Bjørnafjorden, Øygarden, Askøy, Austevoll, Osterøy, Alver, Kvam og Voss.

Verdibygg AS

Ure Tvildesvegen 16, C/O Håvard Kvarme, 5705 Voss

Bygg- og anleggsvirksomhet – Voss