• Bygg- og anleggsvirksomhet (1527)

Allbygg er leverandør av entreprenørtjenester på Vestlandet. Vi utfører alle entrepriseformer. Egenproduksjon innen betongarbeider. Sentral godkjenning i tiltaksklasse 3. Allbygg er lokalisert Bergen og Florø.

Seimen AS er eit byggmeisterfirma og har Monter byggevarebutikk på Vinje. Vår kompetanse er bygging og renovering av hus, hytter, næringsbygg og større leiligheitsbygg. Salg av byggevare og trelast. Her kan du få hjelp på alle nivå til ditt prosjekt.

Vi er ett byggefirma som utfører det meste av oppdrag og har dyktige folk til å utføre arbeidet. Vi tilbyr innenfor vårt fagfelt; tak, gulvlegging, renovering, maling, nybygg, bad og våtrom, flis legging, vedlikehold, betong, forskalingssnekring, tapetsering, tømrer, og snekkerarbeid. Vi utfører oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Jobber sentralt rundt Førde, Høyanger, Kyrkjebø, Sande, Naust... Les mer

Cato K Haugen Bygg AS er en totalleverandør innenfor bygg. Vi har levert kvalitet siden 1997, og har bred erfaring innen byggebransjen. Vi holder lokalt til på Kleppestø, men tar på oss oppdrag i Bergen og omegn. Ta gjerne kontakt for befaring!

Verdibygg AS

Ure Tvildesvegen 16, C/O Håvard Kvarme, 5705 Voss

Bygg- og anleggsvirksomhet – Voss