Hopp til søk

Resultat - Bygg- og anleggsvirksomhet Heimdal

For tømrerarbeid som setter kvalitet først, er Snekker Opdal AS ditt valg i Trøndelag. Med vårt sterke fokus på service og 9 års erfaring i faget, kan du stole på at vi gir deg resultater som varer. Vi tar på oss prosjekter av alle størrelser og legger vår lidenskap i hvert eneste oppdrag. Kontakt oss i dag for en hyggelig befaring og et uforpliktende tilbud.

Selskapet startet i 1998 med 15 ansatte. Vi har siden 1998 økt omsetningen fra 20 til 369 millioner kroner (i 2020) og har økt til ca 82 ansatte - og veksten fortsetter. FAS har et godt arbeidsmiljø, solid økonomi og en moderne maskinpark.

Logins Bygg - Profesjonelle Byggetjenester Logins Bygg er din pålitelige partner for snekker- og tømrerarbeid, totalrenovering, paneler, tak, montering, hagearbeid og mer. Med et erfarent team på 5 ansatte, bringer vi 5 års bransjeekspertise til hvert prosjekt. Tjenester: Snekring og tømrerarbeid Totalrenovering Paneler og takarbeid Monteringstjenester Hagearbeid Vårt Team: Våre 5 erfarne fagf... Les mer

Backe er et av landets ledende entreprenørselskaper innenfor bygg. I januar 2023 ble Kruse Smith Entreprenør en del av Backe. Som ett felles selskap blir vi sterkere. Vi får økt kompetanse, større markedsandel og en bedre mulighet til å kjempe for en mer bærekraftig byggebransje. Det skal våre ansatte, våre kunder og bransjen erfare som positivt.