Hopp til søk

Resultat - Bygg- og anleggsvirksomhet Rogaland

Vi legger vekt på å utføre våre tjenester på en imøtekommende og faglig dyktig måte. Våre medarbeidere har lang erfaring og er utstyrt med moderne verktøy klar for utfordringene. Vi kan tilby tverrfaglig kompetanse gjennom samarbeid i et solid nettverk av fagfolk fra ulike bransjer.

Suldal Service starta opp i 2018 med to eigarar. Me byrja med utleige av arbeidskraft, heldt lager for andre selskap, samt at me starta sal av vegpussarar og skytematter. November 2021 omorganiserte me og utvida verksemda. Det kom då inn åtte nye eigarar som leverar tenester for Suldal Service As. Me er ei berekraftig bedrift som tek på ulikt arbeid, samt sal av annonserte produkt.

Innvær Mur og Betong er eit firma lokalisert i Nedre Vats i Vindafjord kommune. Me tek på oss små og store oppdrag på heile Haugalandet og indre ryfylket. Firmaet er i vekst, og i år feirar me 10 årsjubileum. Innvær Mur og Betong- Alt i betong og forskaling.

ALFA Stålentreprise AS - solid erfaring innen stål- og fasadeprodukter! Stålbygg - Stålkonstruksjoner - Fasade - Tak - Trapper - Rekkverk. Vi leverer komplette stålbygg og konstruksjoner av god kvalitet til rett tid og rett pris.