Hopp til søk

Resultat - Bygg- og anleggsvirksomhet Oslo

Det å kjøpe bolig er et stort steg og ofte en del av et nytt kapittel i livet. Block Watne har lang erfaring og bygger hver bolig fra grunnen av, slik at du skal få det godt i ditt nye hjem.

AK Byggservice AS ble startet i 2005, og har siden den gang utviklet seg til å bli et velrennomert firma med over 100 ansatte. Vi har lang erfaring innen nybygg, vedlikehold og rehabilitering av bygg. Vår spesialitet er rehabilitering av bygg, murarbeid, puss og flislegging. Selskapet innehar mestermerket, har sentral godkjenning og er godkjent for ansvarsrett.

Baneservice er Norges største jernbaneentreprenør. Vi jobber innenfor alle jernbanetekniske fagområder, inkludert prosjektering. Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren av entreprenørtjenester til banerelatert virksomhet. Med dyktige ansatte og fremtidsrettet kompetanse støtter vi våre kunder i å levere sikre, effektive og miljøvennlige løsninger. Baneservice AS har omlag 650 ansatte, hvo... Les mer

Vi utfører arbeid innen: Graving, Drenering/utvendig rør arbeid, Gartner arbeid, Legging av belegningsstein, Maling/Sparkling, Gulvlegging, Montering av kjøkken, dører, lister, Montering av gipsplater med mer! Vi er Punktlige, pålitelige og utfører arbeid med garanti. Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post for en uforpliktende befaring og tilbud.