1

Stoltz Entreprenør AS er en av Bergens ledende entreprenører, og har drevet sin virksomhet siden 1905. Selskapet er en allsidig entreprenør som tilbyr alt i nybygg, rehabilitering og demolering.,Vi jobber innenfor ulike entrepriseformer, og tilbyr alt fra småprosjekt til totalentrepriser hvor vi tar ansvar for utførelsen av hvert prosjekt fra begynnelse til slutt - fra produksjon og oppføring av ... Les mer

3

Seimen AS er eit byggmeisterfirma og har trelasthandel med Bygger'n butikk på Vinje. Vår kompetanse er bygging og renovering av hus, hytter, næringsbygg og større leiligheitsbygg. Me har eigenproduksjon av ferdig element til våre prosjekt.

4

Allbygg er leverandør av entreprenørtjenester på Vestlandet. Vi utfører alle entrepriseformer. Egenproduksjon innen betongarbeider. Sentral godkjenning i tiltaksklasse 3. Allbygg er lokalisert Bergen og Florø.

5

Vi er en totalleverandør av transporttjenester i Bergen og Hordaland. Vi har alt fra budbiler og følgebiler til kranbiler, trekkvogner, containerbiler og dumperser. Døgnåpen bedredskaps- og vakttelefon 24/7

6

Velkommen til Bergen Byggmontering. Hos oss tilbyr vi fagfolk med spesialkompetanse og lang erfaring til alt innen tømrerfaget, nybygg, totalentrepriser, rehabilitering. Med lang erfaring og god kunnskap utfører vi en sikker jobb, med god kvalitet. Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både store og små prosjekter. er din byggmester i Bergen og omegn!

8

Høyer Odda as er en ingeniør- og entreprenørforretning med lang erfaring fra bygg-og anleggsbransjen.Vi utfører alle typer bygg- og anleggsarbeid, industrivedlikehold, ildfastmuring m.m.

9

Vi tegner alle typer utbyggingsprosjekter, små og store, alt fra ide til ferdig utført prosjekt. Faglig høy kompetanse på utforming og byggesak.

13

Constructa er engasjert i eiendomsutvikling, prosjektadministrasjon samt entreprenørvirksomhet innenfor alle typer byggeprosjekter. Selskapet er engasjert i betydelige prosjekter, hovedsakelig i Bergensregionen. I tillegg til bred faglig kompetanse innehar selskapet lang erfaring fra entreprenørvirksomhet i landets ledende entreprenørselskaper. Constructa ble etablert i 2005 og har som sin forret... Les mer