3

Telemark Bilruter AS (TBR) har hovedkontor i Seljord, med avdelingskontor i Vinje, Vrådal og Skien og ekspedisjoner i Åmli, Treungen, Fyresdal og Dalen. Hovedvirksomheten til selskapet består av lokalruter, ekspressruter, turkjøring og godstransport.

4

Med base i Vågå er våre sjåfører alltid klare for frakte deg og dine. Kontakt oss på +47 907 88 629 eller jotunheimenturbusser@yahoo.no for et uforpliktende tilbud eller bestilling av tur.

6

Selskapet har et vidt spekter av kjøretøy i alle størrelser fra minibusser til store busser med plass til 55 passasjerer. Lofoten-Tours tilbyr transport til lag/foreninger, bedrifter og privatpersoner i Lofoten og Norge forøvrig.

7

Leige buss? Me har bussar med sjåfør for alle behov. Alt frå komfortable minibussar til store eksklusive turbussar. Gruppereiser? Firmatur, sportsarrangement eller fotballcup – me kan skreddersy heile turen med reise, mat og overnatting. Me tilbyr i tillegg pakkereiser i løpet av heile året. Sjekk heimesida vår (www.suldalsbussen.no) for meir informasjon. Nyt turen – me ordner resten!

14

Fast forhåndspris, service, punktlighet og godt omdømme er våre store konkurransefortrinn. Vi har i dag avdeling i Sandnessjøen, og kan tilby følgende tjenester:- Flybuss i Sandnessjøen - Turkjøring/minibussutleie - Skipsagent- Bilutleie og handicapkjøring.

16

Har du bruk for buss? Steinkjerbuss setter opp buss i tråd med dine ønsker, enten det er kortere turer i nærområdet eller lengre turer. Steinkjerbuss har 18 store og små busser som vil passe for de fleste turoppdrag. Ta kontakt så kan vi komme med turforslag eller et pristilbud. I tråd med dine ønsker setter vi opp turbusser opp til 54 seter eller 16 seters minibusser