1

Turbuss1 AS er lokalisert i Stjørdal kommune. Vi har erfarne sjåfører som med et smil kjører deg dit du ønsker til en konkurransedyktig pris. Har du lyst ut å reise, eller skal ditt firma planlegge en tur? Vi skreddersyr pakker og enkeltturer som du måtte ønske. Ta kontakt for et pristilbud i dag.

4

Telemark Bilruter AS (TBR) har hovedkontor i Seljord, med avdelingskontor i Vinje, Vrådal og Skien og ekspedisjoner i Åmli, Treungen, Fyresdal og Dalen. Hovedvirksomheten til selskapet består av lokalruter, ekspressruter, turkjøring og godstransport.

6

Selskapet har et vidt spekter av kjøretøy i alle størrelser fra minibusser til store busser med plass til 55 passasjerer. Lofoten-Tours tilbyr transport til lag/foreninger, bedrifter og privatpersoner i Lofoten og Norge forøvrig.

7

Leige buss? Me har bussar med sjåfør for alle behov. Alt frå komfortable minibussar til store eksklusive turbussar. Gruppereiser? Firmatur, sportsarrangement eller fotballcup – me kan skreddersy heile turen med reise, mat og overnatting. Me tilbyr i tillegg pakkereiser i løpet av heile året. Sjekk heimesida vår (www.suldalsbussen.no) for meir informasjon. Nyt turen – me ordner resten!

8

Vi arrangerer gruppereiser og skreddersyr alle typer turopplegg i Norge og resten av Europa for firma, skoler, barnehager, idrettslag og andre lag og foreninger. Vi kjører turbusser med fra 16 – 54 plasser.

9

Med base i Vågå er våre sjåfører alltid klare for frakte deg og dine. Kontakt oss på +47 907 88 629 eller jotunheimenturbusser@yahoo.no for et uforpliktende tilbud eller bestilling av tur.

14

Vi startet med egen turkatalog i 1982 og reiselysten er stor. Gjennom årene har vi endret reisemål og reisemåte for å tilpasse oss nye reisebehov våre kunder har. Mange ønsker å benytte fly til og fra reisemålene for å redusere reisetiden. Men de ønsker tryggheten som en gruppereise gir med felles opplevelser og hygge med sine medpassasjerer. Videre øker etterspørselen etter ulike cruise, både el... Les mer