Hopp til søk

Busselskap

Skal du reise med buss? Enten det gjelder lengre bussreiser eller busselskaper for rutebuss og kollektivtrafikk, så finner du aktørene i vår oversikt. Reis trygt og komfortabelt dit du skal med buss, og finn den aktøren du leter etter her. 1881.no gir deg telefonnummer og hjemmesideadresse. Klikk på lenken for å komme til Turkjøring.

Som et eget forretningsområde i Vy blir vi Vy Buss AS og et datterselskap i Vygruppen AS. Vy Buss AS består av selskapsstaber og driftsavdelinger organisert i seks regioner i Norge. I tillegg er Vy Buss AS morselskap for Team Verksted AS i Norge og Vy Buss AB og Vy Travel AB i Sverige.

Brakar er merkenavnet på kollektivtrafikktjenestene i Buskerud og navnet på Buskerud fylkeskommunes administrasjonselskap med ansvar for utvikling, bestilling, drift og samordning av kollektiv persontransport og skoleskyss i hele fylket.

Med base i Vågå er våre sjåfører alltid klare for frakte deg og dine. Kontakt oss på +47 907 88 629 eller jotunheimenturbusser@yahoo.no for et uforpliktende tilbud eller bestilling av tur.

Persontransport Norge AS opererer på Østlandet og i Trøndelag som leverandør av spesialtransporttjenester, herav hovedvekt på transport og rullestolavhengige, i hovedsak til offentlig sektor. Virksomheten var opprinnelig en avdeling av Falken AS. Fra 2004 ble aktivitetene skilt ut i eget selskap under navnet Persontransport Norge AS.

Vi arrangerer gruppereiser og skreddersyr alle typer turopplegg i Norge og resten av Europa for firma, skoler, barnehager, idrettslag og andre lag og foreninger. Vi kjører turbusser med fra 16 – 54 plasser.

Selskapet har et vidt spekter av kjøretøy i alle størrelser fra minibusser til store busser med plass til 55 passasjerer. Lofoten-Tours tilbyr transport til lag/foreninger, bedrifter og privatpersoner i Lofoten og Norge forøvrig.

ABC Turbusser er lokalisert i Stavanger og ble etablert i desember 1998. Vi leverer tjenester via våre 8 busser til kommune, bedrifter, lag og organisasjoner i regionen og på Vestlandet/Sørlandet. ABC Turbusser er uavhengige og selvstendige, og har fått veldig gode tilbakemeldinger fra små og store bedrifter.

Nordic Drive offers punctual and comfortable transportation in the greater Oslo-area. You will be picked up in time and driven in an elegant and professional manner. We offer: Airport transfers Sightseeing, both in Oslo and nationally. City tours Meetings and business dinners Weddings other destinations Courier service Chauffeur services Should you need transportation for bigger groups, we off... Les mer

Firma blei etablert juni 1995 og gjekk over til as i 2011 Me har kjørt bussrute og vanleg skulerute i alle år. Me kjøyrer i heile fylket. Firmaet består i dag av ein minibuss og ein 50 seter stor tur buss Me tek alle slag oppdrag både skuleklasser og fleierdags tur. Me brukar bare flinke og etablera sjåførar. Treng du buss i seljordfestivalen og Countryfestvalen har me erfaring heilt sida ... Les mer

Unibuss Tur er en av Norges ledende turbilaktører med fokus på bærekraftig og nytenkende utvikling siden 1996. Vi tilbyr markedets største utvalg av busser, med turbusser opptil 58 seter, minibusser og rutebusser. Selskapet har sin primære virksomhet i Oslo, Viken og Vestfold.

OsloBuss har utviklet seg til å bli et av Østlandets største busselskap. Med sterkt fokus på sunn drift og på miljø tror vi OsloBuss vil ha et sterkt fotfeste i tiden fremover. Vi ønsker å sitte i førersetet for det grønne skiftet og jobber aktivt for å bidra til våre felles klimamål. Vi skal gå foran og vise vei! Vår stab består av kompetente medarbeidere med lang fartstid fra bussbransjen, and... Les mer

Turbuss1 AS er lokalisert i Stjørdal kommune. Vi har erfarne sjåfører som med et smil kjører deg dit du ønsker til en konkurransedyktig pris. Har du lyst ut å reise, eller skal ditt firma planlegge en tur? Vi skreddersyr pakker og enkeltturer som du måtte ønske. Ta kontakt for et pristilbud i dag.

Velkommen til LB-Tur Telemark – har dere ønsker eller forslag til busstur? Ta kontakt med oss. LB-Tur arrangerer reiser for grupper, firmaer, lag og foreninger. Vi tar også rene transportoppdrag. Kontakt oss gjerne for ett uforpliktende tilbud!

Vigrestad Buss leverer busstjenester til kortere dagsturer i nærområdet, weekendturer, flerdagsturer og ulike opplevelsesturer. Vårt tilbud inkluderer skreddersydde opplegg for både private grupper, forening, lag/organisasjon og firma. I tillegg til våre egne busser, samarbeider vi også med andre transportører. I perioder der våre busser er opptatt, blir busser fra våre samarbeidspartnere benytte... Les mer

Prøv de mest kjente turløypene i Hardanger. Vi kjører deg i buss /taxi. Vi bringer deg trygt og komfortabelt frem i vår minibuss /taxi fra Kinsarvik eller Lofthus til Røte/Dronningstien, til en rimelig pris. På forespørsel kan vi også kjøre deg til andre reisemål i området. Ring oss for pris. TRANSPORT TIL DRONNINGSTIEN – HUSEDALEN – TROLLTUNGA- RØRDAL SKI-SENTER