Busselskap

Skal du reise med buss? Enten det gjelder lengre bussreiser eller busselskaper for rutebuss og kollektivtrafikk, så finner du aktørene i vår oversikt. Reis trygt og komfortabelt dit du skal med buss, og finn den aktøren du leter etter her. 1881.no gir deg telefonnummer og hjemmesideadresse. Klikk på lenken for å komme til Turkjøring.

Vi arrangerer gruppereiser og skreddersyr alle typer turopplegg i Norge og resten av Europa for firma, skoler, barnehager, idrettslag og andre lag og foreninger. Vi kjører turbusser med fra 16 – 54 plasser.

Selskapet har et vidt spekter av kjøretøy i alle størrelser fra minibusser til store busser med plass til 55 passasjerer. Lofoten-Tours tilbyr transport til lag/foreninger, bedrifter og privatpersoner i Lofoten og Norge forøvrig.

Fast forhåndspris, service, punktlighet og godt omdømme er våre store konkurransefortrinn. Vi har i dag avdeling i Sandnessjøen, og kan tilby følgende tjenester:- Flybuss i Sandnessjøen - Turkjøring/minibussutleie - Skipsagent- Bilutleie og handicapkjøring.

Med base i Vågå er våre sjåfører alltid klare for frakte deg og dine. Kontakt oss på +47 907 88 629 eller jotunheimenturbusser@yahoo.no for et uforpliktende tilbud eller bestilling av tur.

Leige buss? Me har bussar med sjåfør for alle behov. Alt frå komfortable minibussar til store eksklusive turbussar. Gruppereiser? Firmatur, sportsarrangement eller fotballcup – me kan skreddersy heile turen med reise, mat og overnatting. Me tilbyr i tillegg pakkereiser i løpet av heile året. Sjekk heimesida vår (www.suldalsbussen.no) for meir informasjon. Nyt turen – me ordner resten!

Vi startet med egen turkatalog i 1982 og reiselysten er stor. Gjennom årene har vi endret reisemål og reisemåte for å tilpasse oss nye reisebehov våre kunder har. Mange ønsker å benytte fly til og fra reisemålene for å redusere reisetiden. Men de ønsker tryggheten som en gruppereise gir med felles opplevelser og hygge med sine medpassasjerer. Videre øker etterspørselen etter ulike cruise, både el... Les mer

Furuly Turbuss AS holder til i Bardu kommune i Midt-Troms. Vi utfører busstjenester til både offentlige og private kunder. Vi skal levere kvalitet i alle ledd. Vår visjon er å levere trygge og gode opplevelser med høy kvalitet for våre kunder.

Firma blei etablert juni 1995 og gjekk over til as i 2011 Me har kjørt bussrute og vanleg skulerute i alle år. Me kjøyrer i heile fylket. Firmaet består i dag av ein minibuss og ein 50 seter stor tur buss Me tek alle slag oppdrag både skuleklasser og fleierdags tur. Me brukar bare flinke og etablera sjåførar. Treng du buss i seljordfestivalen og Countryfestvalen har me erfaring heilt sida ... Les mer