38 år som firma

Gabrielsen & Olsen AS

Rosenholmveien 4 B, 1252 Oslo Vis kart

Vi utfører alt innen: Takomlegging (plater, tekking, stein) Renner / nedløp Beslag Takhatter Fasader Ventilasjon for næringsbygg Ring oss i dag for befaring og pristilbud! Kundekretsen er både privatpersoner og andre bedrifter i Oslo og Akershus.

  • Sort Mestermerket
  • Godkjent Lærebedrift
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
Telefon 22 76 69 00
E-post heidi@goblikk.no
Hjemmeside www.goblikk.no

Rosenholmveien 4 B, 1252 Oslo

Veibeskrivelse

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.