Eidsvoll Tak og Håndverkstjenester AS er et tak- og blikkenslagerfirma med verksted på Dal i Eidsvoll. Vi startet opp i 2001, og har siden den gang opparbeidet oss bred erfaring innen fagområdene. I dag er vi 10 ansatte som utfører de fleste typer tak- og blikkenslagerarbeider, samt salg og montasje av stålbygg. Vi holder til på Dal i Eidsvoll kommune, og hovedområdene for våre oppdrag og tjenest... Les mer

Blikkenslagermestere med mer enn 50års erfaring gjennom tre generasjoner. Vi utfører alt innen faget i markedsområdet Midt-Norge. Ta gjerne kontakt og vi vil hjelpe Dem.

Tele blikk as er en moderne utrustet håndverksbedrift med tilholdsted på Tuven, Notodden. Vi produserer og monterer alle type beslag til bygninger samt leverer komplette ventilasjonsløsninger til bolig og næringsbygg.

Vi er Narvik eldste blikkenslagerfirma og utfører alt innen tak, taksikringsutstyr, fasade, ventilasjon, rensing ventilasjon, produksjon og montering av alle typer beslag. Lagerfører et stort utvalg av farger og platetyper. Ta kontakt for pristilbud. Chr. Føre A/S ligger i sentrum av Narvik og ble etablert i 1918, vi er derfor Narviks eldste blikkenslagerfirma og våre ansatte har bred kompetanse ... Les mer

Vi utfører alt innen: Takomlegging (plater, tekking, stein) Renner / nedløp Beslag Takhatter Fasader Ventilasjon for næringsbygg Ring oss i dag for befaring og pristilbud! Kundekretsen er både privatpersoner og andre bedrifter i Oslo og Akershus.

Vi jobber både med små og store blikkenslagerprosjekter. I tillegg til å montere ute hos kunden, har vi et eget blikkenslagerverksted der vi produserer alle typer beslag, pipebeslag, takhatter, takrenner og ventilasjonshatter til bolighus, næring og sjømatindustrien. Det er mye erfaring og kunnskap innenfor blikkveggene hos oss.