Hopp til søk

Resultat - Bilverksted Raufoss

Vi tilbyr både service, eu-kontroll og reparasjon på bilen din, og har et stort utvalg av produkter.Reservedelene som brukes holder høy kvalitet, din garanti gjelder fortsatt, og stempelet i serviceboka er like mye verdt som hos et merkeverksted.

Velkommen til Wangen AS - Vi har ett topp moderne Meca verksted med alle nødvendige autorisasjoner og dyktige mekanikere. Vårt verksted tilbud er fullt på høyde med de beste i distriktet, slik som eksempelvis egen testlinje til EU-kontroll. Ingen oppgaver er for stor eller for liten - alt utføres skikkelig og håndverksmessig med personlig oppfølging og høy servicegrad.

Mediaa Service AS

Raufoss Industripark bygg 116, 2830 Raufoss

Bilverksted – Raufoss

Med over 200 Super Dekk Service forhandlere i Norge og over 400 Super Dekk Service avdelinger i Skandinavia, finner du alltid en fagmann rett i nærheten dersom uhellet skulle være ute! Wangen AS er en komplett servicebedrift og autorisert verksted for EU-kontroll. Vi tilbyr dekk til bil, lastebil og landbruksmaskiner samt oppbevaring og vedlikehold i vårt dekkhotell. Du finner oss i sentrum av Ra... Les mer