Hopp til søk

AutoMester er en landsdekkende bilverkstedkjede, som har både mekaniske, karosseri- og lakkverksteder i hele Norge. Vår kjede er en av de ledende innenfor verkstedtjenester i Norge, og utfører alt av service- og reparasjoner for din bil. Kjeden er eid av Hellanor AS.

Olsen Billakkering kjennetegnes av kvalitet og service. Vi tar imot alle typer oppdrag, både spot repair, småskader og hellakkering. Hos oss er du sikret topp resultat uansett tilstand. Vi utfører jobben profesjonelt og med stor kundetilfredshet.

Velkommen til Hurum Bilsenter AS. Vi har 2 avdelinger, avd.Hurum og avd.Vitbank. Vi har bilsalg, billakkering og bilverksted, bl.a EU-kontroll. Vi tar skadesaker for forsikringsselskap.

Velkommen til Vitbank Billakering & Hurum Bilsenter. Hos oss kan du også få gjort unna din EU- Kontroll. Vi holder også til på Åsveien 14.

Velkommen til Nesbyen Bilskadesenter AS – våre fremtidsønsker er at vi skal være den foretrukne leverandør på biloppretting, lakkering og glassarbeid i Hallingdal. Vi skal være konkurransedyktige på pris og ha raske og feilfrie leveringer. Med andre ord, god kvalitet!

Mps Micropaint’s ide er enkel: Vi skal hjelpe Norge med smartere reparasjoner av bilskader. Dette innebærer at kunden skal oppleve innovative tjenester innenfor reparasjon av bilskader med rimelige priser og raskere reparasjonstid uten at det skal gå på kompromiss med kvalitet

Vi lakkerer bilen, spotrep, taksering av forsikringsskader polering, kjøkken og ytterdører mm

Tune billakkering AS er et veletablert lakkeringsverksted, som startet sin virksomhet på tunejordet i 1984. Dette ble gjort på grunnlag av forespørsler fra eksisterende karosseriverksteder og merkeforhandlere. Tune Billakkering har 12 kompetente medarbeidere, som til en hver tid tilfredsstiller kundenes krav. Vi holder tidsfrister og har fokus på kvalitet. Vi setter vår ære i å gjøre en god jobb,... Les mer