2

Toyota Slettum Bil AS er autorisert merkeforhandler for Toyota, og leverer i tillegg reparasjoner på alle bilmerker gjennom Mekonomen-kjeden. Vi utfører PKK, service, mekaniske reparasjoner, bilpleie (vask/polering/bilforsegling), dekkhotell og karosseri/lakk-reparasjoner på alle bilmerker.

12

Er et snart tid for EU-kontroll, eller trenger bilen din en service? Bil & Lakksenteret AS er et lokalt bilverksted som i hovedsak utfører lakkering, oppretting, rustsveising/syrebehandling av biler og motorsykler. Vi tilbyr også EU-kontroll, service samt skifte av frontrute og slitedeler. Bil & Lakksenteret AS har også dekk og felger til salgs – kom innom for å se vårt utvalg.

16

Velkommen til Mekonomen Bilverksted! Våre verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ring 05566 så hjelper de deg i kontakt med verkstedet. Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere. Ettersom vi følger bil... Les mer