Toyota Slettum Bil AS er autorisert merkeforhandler for Toyota, og leverer i tillegg reparasjoner på alle bilmerker gjennom Mekonomen-kjeden. Vi utfører PKK, service, mekaniske reparasjoner, bilpleie (vask/polering/bilforsegling), dekkhotell og karosseri/lakk-reparasjoner på alle bilmerker.

Vi er et autorisert og godkjent bilverksted for biler opp til 7,5 tonn. Vi reparerer og tar service på alle bilmerker og elbiler, og har spesialisert oss på reparasjon av bobiler. I tillegg reparerer vi karosseriskader for private og forsikringsselskaper, og tilbyr også lakkering av løse deler etc. Vi er også autorisert Husqvarna-forhandler med eget serviceverksted.

Vi etablerte oss i 1986 som Gråmyra Biloppretting AS, men skiftet navn til Bilskadesenteret as og flyttet til Skogn. Firmaet har 6 ansatte, er godkjent av Statens Vegvesen som bilskadeverksted og godkjent lærebedrift.

Nessø Lakkering er en bedrift i Verdal som driver med sandblåsing og lakkering av omtrent alle typer kjøretøy. Vi Lakkerer også bildeler, trenger ikke hele bilen for å lakkere en skjerm (f.eks) Vi har også en del nye lastebiler som kommer fra fabrikk da kunden ønsker annen farge Vi har også DBS (Dataassistert SkadeBesiktelsessystem) og kan taksere både personbiler, busser og lastebiler.