Hopp til søk

Resultat - Bilforhandler Agder

Chr. Repstads Sønner AS har røtter helt tilbake til 1898 og har siden 1982 vært forhandler av Peugeot . Vi har eget merkeverksted og driver med salg av nye og brukte biler. Vi reparerer også de fleste fremmedmerker.

Hos oss finner du et av markedets bredeste og sterkeste bilsortiment. Vi forhandler Mitsubishi, Opel, Renault og Dacia person- og varebil. Vi har også autorisert verksted, delelager og karosseriverksted. Vi har alltid ett stort utvalg av verksted-kontrollerte bruktbiler som selges med garanti. Bruktbilene har vi innendørs. Åpningstidene gjelder salgsavdelingen.

Din lokale forhandler og merkeverksted. Vi ønsker nye og gamle kunder hjertelig velkommen!

Velkommen til Toyota Sør. Du finner oss i Sørlandsparken i Kristiansand. Vi er en komplett bilforhandler som tilbyr både nye og brukte biler, deler, utstyr og verkstedtjenester. Ta kontakt eller kom innom for en hyggelig bilprat hos oss i Toyota Sør.

Vi streber etter vårt motto: "Vi er best på service og kvalitet." Kom innom for en hyggelig handel.

Du finner oss i våre flotte lokaler i Sørlandsparken i Kristiansand. Vi er en komplett tilbyder av nye og brukte Lexus, samt verkstedtjenester for Lexus. Eierne av Lexus er Norges mest fornøyde bileiere. Lexus har i en årrekke toppet AutoIndex sin kundeundersøkelse i samtlige kategorier. Opplev Lexus følelsen hos oss. Velkommen!