1

Du finner oss på Jessheim Storsenter. Handz On er det første selskapet som har samlet alt innen bilpleie under et tak. Vi forenkler forbrukers hverdag ved å ta vare på deres bil, mens de handler, er på reise eller foretar seg andre viktige gjøremål. Handz On Auto Care sitt primærmarked for implementering av moderne bilpleieanlegg er Europa`s største kjøpesentre og lufthavn.

2

Elbilmek AS er et elbilverksted i Asker. Vi har utført service og reparasjon på alle typer elbiler siden 2011. Du finner oss i Asker sentrum — bare 10 minutters gange fra togstasjonen. Våre kompetente medarbeidere gjør bilen din god som ny!

3

Du finner oss på Sandvika storsenter. Handz On er det første selskapet som har samlet alt innen bilpleie under et tak. Vi forenkler forbrukers hverdag ved å ta vare på deres bil, mens de handler, er på reise eller foretar seg andre viktige gjøremål. Handz On Auto Care sitt primærmarked for implementering av moderne bilpleieanlegg er Europa`s største kjøpesentre og lufthavn.

4

Du finner oss på Ski Storsenter. Handz On er det første selskapet som har samlet alt innen bilpleie under et tak. Vi forenkler forbrukers hverdag ved å ta vare på deres bil, mens de handler, er på reise eller foretar seg andre viktige gjøremål. Handz On Auto Care sitt primærmarked for implementering av moderne bilpleieanlegg er Europa`s største kjøpesentre og lufthavn.

6

Du finner oss på Strømmen Storsenter. Handz On er det første selskapet som har samlet alt innen bilpleie under et tak. Vi forenkler forbrukers hverdag ved å ta vare på deres bil, mens de handler, er på reise eller foretar seg andre viktige gjøremål. Handz On Auto Care sitt primærmarked for implementering av moderne bilpleieanlegg er Europa`s største kjøpesentre og lufthavn.

7

Du finner oss på Metro Storsenter. Handz On er det første selskapet som har samlet alt innen bilpleie under et tak. Vi forenkler forbrukers hverdag ved å ta vare på deres bil, mens de handler, er på reise eller foretar seg andre viktige gjøremål. Handz On Auto Care sitt primærmarked for implementering av moderne bilpleieanlegg er Europa`s største kjøpesentre og lufthavn.

8

Du finner oss på Oslo Lufthavn P10 rett ved Terminalen. Handz On er det første selskapet som har samlet alt innen bilpleie under et tak. Vi forenkler forbrukers hverdag ved å ta vare på deres bil, mens de handler, er på reise eller foretar seg andre viktige gjøremål. Handz On Auto Care sitt primærmarked for implementering av moderne bilpleieanlegg er Europa`s største kjøpesentre og lufthavn

12

Gummi Centralen AS er den Norske importøren av Pirelli og Maxxis dekk. Selskapets administrasjonskontor holder til på Asker Panorama, mens våre lagerlokaler er lokalisert i Bjerkås Næringspark, Slemmestad. Vi er i dag til sammen 18 ansatte i selskapet. I 2015 ble selskapet kjøpt opp av RAC Group, og er i dag Norges raskest voksende dekkimportør.