Hopp til søk

Bildekk og felger Sandnes

På tide med nye dekk, eller ser du etter nye felger? I Sandnes finner du dyktige aktører innen dekk og felger som kan bistå med kompetanse og råd for valg av dekk som er optimalt tilpasset din type bil, bruksmønster og ønskede kjøreegenskaper. Våre leverandører har de mest vanlige dekkdimensjoner på lager med dekk som står klare til å legges på. Dekkskift får du også enkelt hjelp til. Finn din nærmeste aktør innen dekk og felger i Sandnes, og ta kontakt i dag ved hjelp av tilhørende kontaktinformasjon.

Vianor er Nordens ledende dekk- og bilverkstedskjede, med over 900 avdelinger i 23 land, og 61 avdelinger i hele Norge. Søk med ditt registreringsnummer og finn rett dekk til din bil, eller finn ditt lokale serviceverksted på hjemmesiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Vi er et godkjent verksted hvor vi utfører alle typer service på alle bilmerker. Avhengig av service intervall går vi over alle bilens slitedeler og kommer med anbefalinger eller skifte av deler etter avtale med deg. Vi har utstyr og kompetanse til å utføre de aller fleste oppgaver. Vi skaffer alle deler og bildekk til alle bilmerker, originale eller uoriginale. Vi vet at du er avhengig av å ha e... Les mer