Hopp til søk

Bildekk og felger Haugesund

Er du på utkikk etter en leverandør av dekk og felger i Haugesund? Begynner dekkene å bli slitt eller fristes du av nye felger? Sommerdekk eller vinterdekk? Uansett hva det gjelder innen dekk og felger så kan du i vår oversikt finne en leverandør som kan hjelpe deg. Her finner du dekk av ulike merker og modeller i forskjellige prisklasser, slik at du kan finne hvilket dekk som best passer dine preferanser. Finn telefonnummer, kart og hjemmesideadresser fra vår liste og kom enkelt i kontakt med ønsket tilbyder.

Tollaksen Autoverksted har nå byttet navn til Auto-Pluss AS. Vi er bilverkstedet for alle vanlig forekommende bilmerker. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil - og din lommebok.

Velkommen til DekkTeam! Vi har vinterdekk, sommerdekk, felger og spesialdekk til de aller fleste kjøretøy, henger, traktor, MC, ATV, industri & anlegg, landbruk mm, og fritidsbatterier fra Sønnak. Nytt i år er at en rekke av våre avdelinger fører smøremidler fra Gulf, som har verdensledende produkter til bil, fritidsbåter, MC, lastebiler og landbruks- og anleggsmaskiner. Vi har også alt av småhju... Les mer

Vianor er Nordens ledende dekk- og bilverkstedskjede, med over 900 avdelinger i 23 land, og 60 avdelinger i hele Norge. Søk med ditt registreringsnummer og finn rett dekk til din bil, eller finn ditt lokale serviceverksted på hjemmesiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Velkommen til 1 Dekkbutikk. Din lokale dekkbutikk i Haugesund. Hos oss kan du være sikker på at alt arbeid blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte. Som godkjent dekkforhandler har vi godkjent teknisk utstyr, god kvalitetssikring og lang erfaring med reparasjon og omlegg av dekk. Vi har blant annet investert i markedets råeste dekkomlegger som ikke vil skade felgene dine. Vi kan legge... Les mer

AutoMester er en landsdekkende bilverkstedkjede, som har både mekaniske, karosseri- og lakkverksteder i hele Norge. Vår kjede er en av de ledende innenfor verkstedtjenester i Norge, og utfører alt av service- og reparasjoner for din bil. Kjeden er eid av NDS Group AS.