Hopp til søk

Bildekk og felger Haugesund

Er du på utkikk etter en leverandør av dekk og felger i Haugesund? Begynner dekkene å bli slitt eller fristes du av nye felger? Sommerdekk eller vinterdekk? Uansett hva det gjelder innen dekk og felger så kan du i vår oversikt finne en leverandør som kan hjelpe deg. Her finner du dekk av ulike merker og modeller i forskjellige prisklasser, slik at du kan finne hvilket dekk som best passer dine preferanser. Finn telefonnummer, kart og hjemmesideadresser fra vår liste og kom enkelt i kontakt med ønsket tilbyder.

Vianor er Nordens ledende dekk- og bilverkstedskjede, med over 900 avdelinger i 23 land, og 61 avdelinger i hele Norge. Søk med ditt registreringsnummer og finn rett dekk til din bil, eller finn ditt lokale serviceverksted på hjemmesiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Tollaksen Autoverksted har nå byttet navn til Auto-Pluss AS. Vi er bilverkstedet for alle vanlig forekommende bilmerker. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil - og din lommebok.

Med over 30 års erfaring garanterer vi deg personlig service fagkunnskap og høy kvalitet til meget hyggelige priser

AutoMester er en landsdekkende bilverkstedkjede, som har både mekaniske, karosseri- og lakkverksteder i hele Norge. Vår kjede er en av de ledende innenfor verkstedtjenester i Norge, og utfører alt av service- og reparasjoner for din bil. Kjeden er eid av NDS Group AS.