Hopp til søk

Bildekk og felger Moss

Slitte dekk, lyst på nye felger eller trenger du hjelp til dekkskift? I Moss finner du leverandører som kan gi deg råd om hvilke dekk og felger som er best egnet for dine behov og preferanser, både i forhold til kjøreegenskaper så vel som prisklasser og miljøhensyn. Sommerdekk, piggfrie vinterdekk, piggdekk eller helårsdekk spiller ingen rolle, her finner du profesjonelle aktører som kan dekk og felger. Listen gir deg kontaktinformasjon som telefonnummer, e-post og hjemmesideadresser, samt kart og veibeskrivelser.

Carfix er godkjente bilverksteder, med kompetanse til å diagnostisere og utføre reparasjoner på alle bilmerker. Vi har også fokus på el- og hybridbiler. Alle bilens garantier blir ivaretatt – slik at kunden er sikret trygg ferdsel og proff oppfølging, uansett situasjon. Bilbransjen er for øvrig i en rivende teknologisk utvikling. Det settes stadig større krav til digital kompetanse og utstyr. For... Les mer

Vianor er Nordens ledende dekk- og bilverkstedskjede, med over 900 avdelinger i 23 land, og 61 avdelinger i hele Norge. Søk med ditt registreringsnummer og finn rett dekk til din bil, eller finn ditt lokale serviceverksted på hjemmesiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg!