Hopp til søk

Bildekk og felger i Fredrikstad

Trenger du dekk og felger til bilen? Enten det gjelder kjøp av sommerdekk, vinterdekk eller nye felger kan du i Fredrikstad finne en forhandler for dine preferanser og ønsker. Mange hjelper deg også med dekkskift dersom du ikke ønsker å skifte dekk selv. Ta kontakt med våre aktører for et godt tilbud på dekk og felger. Telefonnummer, adresser, hjemmesider og kart finner du enkelt i oversikten her.

Vianor er Nordens ledende dekk- og bilverkstedskjede, med over 900 avdelinger i 23 land, og 61 avdelinger i hele Norge. Søk med ditt registreringsnummer og finn rett dekk til din bil, eller finn ditt lokale serviceverksted på hjemmesiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Gressvik Bilservice AS er et autorisert bilverksted i Fredrikstad som utfører service og reparasjoner på alle bilmerker. Verkstedet er et MEKONOMEN-bilverksted. I denne kjeden er vi med på det siste innen opplæring på de nyeste bilene. Dette gjør oss godt forberedt dersom du får trøbbel med bilen din.

Vi tilbyr både service, eu-kontroll og reparasjon på bilen din, og har et stort utvalg av produkter.Reservedelene som brukes holder høy kvalitet, din garanti gjelder fortsatt, og stempelet i serviceboka er like mye verdt som hos et merkeverksted.