Hopp til søk

Bildekk og felger Narvik

Ser du etter nye dekk og felger i Narvik? Enten du skal kjøpe nye dekk eller har behov for noen som utfører dekkskift kan du her finne leverandører som hjelper deg. Våre leverandører tilbyr alle typer dekk – sommerdekk, vinterdekk og piggfrie dekk såvel som helårsdekk. Om du ser etter et konkret merke og modell av dekk som ikke finnes på lager kan mye bestilles. Det samme gjelder felger, hvor du finner et utvalg av både stålfelger og lettmetallfelger. Telefonnummer, e-post og ytterligere kontaktinformasjon finner du i oversikten slik at du enkelt kan ta kontakt med din lokale leverandør av dekk og felger.

Vianor er Nordens ledende dekk- og bilverkstedskjede, med over 900 avdelinger i 23 land, og 61 avdelinger i hele Norge. Søk med ditt registreringsnummer og finn rett dekk til din bil, eller finn ditt lokale serviceverksted på hjemmesiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Med over 200 Super Dekk Service forhandlere i Norge og over 400 Super Dekk Service avdelinger i Skandinavia, finner du alltid en fagmann rett i nærheten dersom uhellet skulle være ute!

Med bred fagkunnskap og glimt i øyet hjelper vi deg med alt som gjelder bil, og litt til. Sommerseth er autorisert forhandler av Ford, BYD, Volvo, Hongqi, Renault og Mitsubishi. Vi har et stort utvalg av tilhengere fra Ifor Williams og Brenderup klare til levering på dagen. Vi leverer bruktbil til hele landet, og har en stor serviceavdeling med erfarne fagfolk som hjelper deg når bilen din trenge... Les mer