Bildekk og felger Bodø

Ser du etter en leverandør av dekk og felger i Bodø? Er de gamle dekkene slitt, ønsker du å bytte felger eller gjelder det dekkskift? Uansett hva du er på utkikk etter kan du ved hjelp av vår samlede oversikt finne det du søker innen dekk og felger. Om du trenger råd og veiledning til å orientere deg i dekkmarkedet for hvilket dekk som passer best til ditt behov og kjøremønster kan våre leverandører selvfølgelig bistå. Telefonnummer, kart og veibeskrivelse finner du her.

  • Bildekk og felger - Detalj Bodø (7)

Vianor er Nordens ledende dekk- og bilverkstedskjede, med over 900 avdelinger i 23 land, og 60 avdelinger i hele Norge. Søk med ditt registreringsnummer og finn rett dekk til din bil, eller finn ditt lokale serviceverksted på hjemmesiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Velkommen til Mekonomen Bilverksted! Våre verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ring 66805566 så hjelper de deg i kontakt med verkstedet. Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere. Ettersom vi følger ... Les mer