Bildekk og felger Ålesund

Ser du etter en leverandør av dekk og felger i Ålesund? Har du allerede konkrete preferanser og vet hva dekk du ser etter, eller ønsker du råd for å orientere deg i markedet rundt merker og prisklasser av dekk? Vi gir deg samlet oversikt over aktørene slik at du raskt og enkelt kan finne din forhandler av dekk og felger i Ålesund. Mange utfører også dekkskift dersom du ønsker å sette bort denne oppgaven. Telefonnummer, hjemmesideadresser og kart finner du her.

  • Bildekk og felger - Detalj Ålesund (10)

Velkommen til DekkTeam! Vi har vinterdekk, sommerdekk, felger og spesialdekk til de aller fleste kjøretøy, henger, traktor, MC, ATV, industri & anlegg, landbruk mm, og fritidsbatterier fra Sønnak. Nytt i år er at en rekke av våre avdelinger fører smøremidler fra Gulf, som har verdensledende produkter til bil, fritidsbåter, MC, lastebiler og landbruks- og anleggsmaskiner. Vi har også alt av småhju... Les mer

Vatnesenteret Bil AS er et godkjent kjøretøyverksted under bilverkstedkjeden Mekonomen. Vi tilbyr de fleste typer verkstedtjenester, periodisk kjøretøykontroll, samt salg av dekk og felg.

Du finner oss på AMFI Moa Storsenter. Handz On er en bilpleiekjede som forenkler forbrukers hverdag ved å ta vare på deres bil, mens de handler, er på reise eller foretar seg andre viktige gjøremål. Handz On er lokalisert på mange kjøpesentre/lufthavner i Norge.