Hopp til søk

Bildekk og felger Ålesund

Ser du etter en leverandør av dekk og felger i Ålesund? Har du allerede konkrete preferanser og vet hva dekk du ser etter, eller ønsker du råd for å orientere deg i markedet rundt merker og prisklasser av dekk? Vi gir deg samlet oversikt over aktørene slik at du raskt og enkelt kan finne din forhandler av dekk og felger i Ålesund. Mange utfører også dekkskift dersom du ønsker å sette bort denne oppgaven. Telefonnummer, hjemmesideadresser og kart finner du her.

Mekonomen er Norges største kjede av bilverksteder med over 380 verksteder. Vi utfører service, reparasjoner og EU-kontroll på alle bilmerker. Vi bruker topp moderne diagnoseutstyr for å sikre at din bil får den servicen du forventer. Garanti på nybil opprettholdes også når du tar service hos oss og gir deg akkurat samme rettigheter som når du tar service hos merkeforhandleren.

Brages Bilforretning ble etablert i 1980 og er en av Sunnmøres største bilforhandlere. Brages Bilforretning har fått et omdømme som trivelig, folkelig og for å yte det lille ekstra. Dette tar vi som en hedersbevisning og at våre kunder trives hos oss. Vi ønsker deg velkommen til Brages Bilforretning!

Selskapet har holdt til på Lerstad i Ålesund helt siden 1976. Årlig selger vi omkring 10.000 ulike dekk til de fleste typer kjøretøyer. Dekk av kjente merker med god kvalitet er et viktig bidrag til å øke sikkerheten på våre veier. Vi er medlem av dekk-kjeden First Stop, som er en sterkt voksende kjede også i Norge. Kjeden har nære forbindelser med Bridgestone som er en av verdens største dek... Les mer

Vatnesenteret Bil AS er et godkjent kjøretøyverksted under bilverkstedkjeden Mekonomen. Vi tilbyr de fleste typer verkstedtjenester, periodisk kjøretøykontroll, samt salg av dekk og felg.