Hopp til søk

Bildekk og felger Kongsberg

Ser du etter nye dekk til bilen? Eller ønsker du hjelp til dekkskift? Vi har samlet aktørene innen dekk og felger i Kongsberg i én liste, slik at du raskt og enkelt kan skaffe deg oversikt over de ulike leverandørene. Disse kan gi deg råd og tips om dekkvalg, vinterdekk som sommerdekk, slik at du finner det optimale dekket ut i fra dine preferanser for kjøreegenskaper, pris og miljøprofil. Gjelder det nye felger kan du velge i et stort utvalg, inkludert felger fra lager. Ta kontakt i dag!

Vianor er Nordens ledende dekk- og bilverkstedskjede, med over 900 avdelinger i 23 land, og 61 avdelinger i hele Norge. Søk med ditt registreringsnummer og finn rett dekk til din bil, eller finn ditt lokale serviceverksted på hjemmesiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Vi tilbyr både service, eu-kontroll og reparasjon på bilen din, og har et stort utvalg av produkter.Reservedelene som brukes holder høy kvalitet, din garanti gjelder fortsatt, og stempelet i serviceboka er like mye verdt som hos et merkeverksted.