Hopp til søk

Bildekk og felger Ski (Akershus)

Ser du etter en leverandør av dekk og felger i Ski? Eller ønsker du hjelp til dekkskift? Blant aktørene i oversikten kan du få hjelp til alt innen dekk og felger i Ski, og du finner et stort utvalg av sommerdekk og vinterdekk på lager. Det inkluderer både piggdekk og piggfrie vinterdekk. Ønsker du råd og veiledning for valg av dekk tilpasset ditt kjøremønster og dine behov får du profesjonell hjelp slik at du garantert blir fornøyd. Telefonnummer, adresser, kart og hjemmesideadresser finner du raskt og enkelt i listen her.

Vianor er Nordens ledende dekk- og bilverkstedskjede, med over 900 avdelinger i 23 land, og 61 avdelinger i hele Norge. Søk med ditt registreringsnummer og finn rett dekk til din bil, eller finn ditt lokale serviceverksted på hjemmesiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Martins Agenturer AS ble etablert i 1980, og er en av de eldste og største uavhengige felgleverandøren i Norge. Vi har siden 2012 vært en del av Specialfälgar som gjør oss til Nordens største felggrossist med over 600.000 solgte felger.