Hopp til søk

DWTeknikk leverer en totalløsning til fjell- og betongsaging. Maskinparken består av både elektrisk og diesel-drevne maskiner.

Vi er en entreprenørvirksomhet som har spesialisert oss innenfor mur- og betongbransjen. Vi dekker hele Østlandet! Områdene vi fokuserer på er kjerneboring, forskaling, pipe rehabilitering, maskinkjøring, mikrosement og grunnmur, men vi tar også på oss mindre mur- og betongarbeid så ta kontakt med oss dersom du er ute etter en profesjonell aktør i bransjen. Våre grunnverdier er presisjon, effekt... Les mer

Romerike Betongsaging AS ble startet i 1992 og videre omgjort til aksjeselskap i 1998. Daglig leder har 25 års erfaring i bransjen. Vi har i dag 4 ansatte. Hovedtyngden av arbeidsoppdrag ligger i Oslo/Akershus, men vi tar også på oss oppdrag ellers i østlandsområdet. Vi tar oppdrag både innen offentlige bygg, industribygg, landbruk og private som enten skal bygge om huset sitt eller utvide.

Graving, utsaging og montering av kjellervinduer, kjellerutgraving og splitting av fjell - Fagkunnskap gir trygghet!

Karlsrud betongpumping (kbp) er ett firma som har spesialisert seg på transport og pumping av ferdigbetong. Våre oppdrag er alt fra små baderomsgulv for private til store tunge konstruksjoner for entreprenører.

Engebretsen Betong & Mur AS ble etabler i 1996 og består i dag av 21 ansatte. i 2017 byttet vi navn fra Murerfirma Jan E. Engebretsen AS til Engebretsen Betong & Mur AS. Navnendringen ble gjennomført grunnet en stadig økning av oppdrag innen betongarbeider i markedet. Det nye forretningsnavnet reflekterer dermed den nye markedssituasjonen for vårt selskap. Bedriften holder til i Fredrikstad med e... Les mer