Hopp til søk

Resultat - Begravelsesbyrå Nordland

Vesterålen Begravelsesbyrå tilbyr gravferdstjenester i Vesterålen og Lofoten. Vi har lang erfaring, faglig tyngde og lokal kjennskap og gjør vårt ytterste for å ta vare på de etterlatte. La oss ta hånd om alt det praktiske i forbindelse med begravelsen på verdig vis. Våre medarbeidere har alle bransjens kurs, har lang erfaring og høy kompetanse.

Trygghet og tillit er viktig for oss Albertsens Begravelsesbyrå har lang erfaring i å møte mennesker i sorg. Vi er opptatt av å ivareta de pårørende og tilrettelegge for den begravelsen dere ønsker. Vår jobb er å veilede dere i en sårbar tid. Fordi vi kjenner Mo i Rana og kommunene rundt, vet vi hva som er mulig og hvordan få til det dere ønsker. Vi tilrettelegger for begravelse i Mo i Rana og ko... Les mer

Nord Gravferd ble etablert i 2020 og er et lokalt begravelsebyrå for Vågan Kommune. Begravelsesbyrået drives til daglig av Rolf K. Dahlberg og Ruben Skifjord. Vi tilrettelegger seremoni for alle livssyn, også de som vil ta avskjed i stillhet. Vi er tilgjengelig hele døgnet, hele året. Når du trenger bistand i forbindelse med dødsfall når du oss på 760 88 000. Vi bistår med alle praktiske gjør... Les mer

Livet blir forandret for mange når et menneske i nær relasjon dør. Det kan være vanskelig å vite hva man skal gjøre når et dødsfall har funnet sted, og sjeldent er man forberedt på døden. Øksnes Begravelsesbyrå hjelper dere å få en verdig avslutning.

Vesterålen Begravelsesbyrå har lang erfaring i å møte mennesker i sorg. Få hjelp med begravelse, bårebukett, gravstein, dødsannonse, med mer.

Våre gravferdskonsulenter har høy kompetanse, lokal kunnskap og vil gjøre sitt ytterste for å møte pårørende i den situasjonen de står i.

Om Bodø Begravelsesbyrå Bodø Begravelsesbyrå er regionens elstde begravelsesbyrå og ble startet i 1973. Vi utfører i dag våre tjenester i Bodø, Beiarn, Meløy, Fauske, Gildeskål, Skjerstad, Sørfold og Steigen kommune..Selskapet har siden 1973, gjennomom stabile og dyktige og omsorgsfulle medarbeider, opparbeidet et godt omdømme og renommé i regionen. Vi ønsker å være en trygg og omsorgsfull samar... Les mer

Alstad Begravelsesbyrå ble etablert i 1998 av Morten Ringvall. Vi har over 30 års erfaring fra begravelsesbransjen i Bodø. Vi legger vekt på å møte de etterlatte på en respektfull og omsorgsfull måte.