Hopp til søk

Resultat - Bedriftsrådgivning Oslo

  • Stretch Accelerate AS
  • Stretch Engage AS
  • Stretch InProcure AS
  • Stretch Optimize AS

Master International er i dag representert over hele Europa. Selskapet ble grunnlagt i 1985 av Bjarne Mønster, og har i en årrekke samarbeidet med mange av Europas ledende virksomheter. Vi utvikler, markedsfører og selger arbeidspsykologiske verktøy. Master har vært representert i Norge siden 1990.

ST-Consult er Norges eldste konsulentfirma med renholdsfag som arbeidsfelt, etablert i 1988 med røtter tilbake til 1960. Vi er spesialister på planlegging, innkjøp, og kontroll av renhold. Vi arbeider med kommuner og fylkeskommuner, samt større eiendomsforvaltere, bedrifter og organisasjoner i det private markedet. I tillegg har vi en betydelig kursaktivitet med personsertifisering innenfor NS IN... Les mer

Cost Partner er et konsulentselskap som arbeider med besparelser på alle indirekte, administrative kostnader. Disse kostnadene, gjerne betegnet som ikke-strategiske kostnader, omfatter de fleste typiske driftsutgifter. Meget betydelige beløp kan erfaringsmessig spares.

Meklingssenteret drives av Gøsta Thommesen, som har vært mekler på heltid siden 2003. Thommesen har meklet på de fleste områder: Større kontraktsforhold og juridiske tvister, organisasjons- og personalkonflikter og familie- og arvekonflikter. Thommesen har vært i ledelsen i flere fagnettverk for mekling og har undervist i mekling og konfliktforståelse i mange år. Ved Meklingssenteret er vi uav... Les mer

Vi bistår med rekruttering av ledere, mellomledere og fagspesialister. Å finne den best egnede leder eller medarbeider er krevende. Vi hjelper arbeidsgivere med både kandidatsøk, motivering av kandidater, annonsering, utvelgelse og intervjuer. Hodejakt krever god teft, og ikke minst en god plan. Vi har et unikt nettverk, en stor database, og en systematisk metodikk som gjør at vi er treffsikre og... Les mer

I et lite samfunn der alle kjenner alle, spiller det lokale nettselskapet ofte en helt spesiell rolle. Med et hjerte som banker for nærmiljøet bidrar de til å skape et hjemsted med skoler, fritidstilbud og arbeidsplasser til alle. Et sted med en teknologi- og infrastruktur som gjør det mulig å bo og jobbe akkurat der. Et sted man vil flytte til, ikke fra.

Velkommen! Hos oss møter du dyktige og engasjerte rådgivere, med solid erfaring innen HR, omstillings- og utviklingsprosesser. Vi er landsdekkende, og som en del av Career Partners International (CPI) gir vi bistand til bedrifter i 45 land med over 300 kontorer.

The Incepto team comprise senior consultants with experience from leading international consultancies and large Nordic companies. We have experience from top management positions, specialist positions, board positions and as entrepreneurs. This allows us to combine deep financial, industrial and operational expertise.