Hopp til søk

Resultat - Barnehage og barnepark Agder

Vi gleder oss til å kunne ta i mot deg og ditt barn hos oss. For oss er det viktig at barna har det bra, leker, trives og får venner. Det sosiale samspillet blandt barna jobber vi mye med, og alle skal få finne sin plass og få være seg selv hos oss.

Svalestien Barnehage er en sentrumsnær, privat barnehage som har vært i drift siden 2007. Vi holder til i Moltemyr oppvekstområde i Arendal kommune. Vi serverer varm lunsj hver dag. Vår visjon er: Svalestien Barnehage - trygg og magisk barndom.

Lund barnehage er en barnehage med en lang historie. I lokalene, som ligger sentralt plassert på Lund, har det vært drevet barnehage siden 50-tallet. I dag er Lund barnehage i privat eie. Barnehagen har to avdelinger, en for barn fra 1 -3 år, og en for barn fra 3 - 5 år.

Birkelid barnehage er en kommunal 4 avdelings barnehage som ligger flott til, helt nederst i Songdalen kommune. Barnehagen startet opp høsten 2011 med 2 avdelinger og våren 2014 utvidet vi med 2 avdelinger til. Barnehagen ligger landlig til i et grønt og frodig område med kort vei til skogen. Vi har egen Lavvo og et turområde som er under oppbygging.