Barnehagen eies, drives og forvaltes av Mari Øygardslia, i samsvar med den til enhver tid gjeldene lov om barnehage med forskrifter, retningslinjer gitt av sentrale myndigheter. Barnehagens eierstyre består av Mari Øygardslia, leder, Stein Ove Ø. Tellefsen og Stian Richard Ø. Tellefsen, medlemmer.

Svalestien Barnehage er en sentrumsnær, privat barnehage som har vært i drift siden 2007. Vi holder til i Moltemyr oppvekstområde i Arendal kommune. Vi serverer varm lunsj hver dag. Vår visjon er: Svalestien Barnehage - trygg og magisk barndom.

Vi gleder oss til å kunne ta i mot deg og ditt barn hos oss. For oss er det viktig at barna har det bra, leker, trives og får venner. Det sosiale samspillet blandt barna jobber vi mye med, og alle skal få finne sin plass og få være seg selv hos oss.

Ta imot barnet med ærefrykt, oppdra det i kjærlighet og la det gå i frihet» Rudolf Steiner Våre barn skal oppleve trygghet, ro og livsglede. Alvejordet Steinerbarnehage skal være et sted der barna får mulighet til å utvikle vennskap og bygge relasjoner. Vi vil gi barna gode og meningsfulle sanseopplevelser, og god ernæring gjennom et variert og næringsrikt kosthold. Vi tilbyr økologisk hjemmelag... Les mer

Lund barnehage er en barnehage med en lang historie. I lokalene, som ligger sentralt plassert på Lund, har det vært drevet barnehage siden 50-tallet. I dag er Lund barnehage i privat eie. Barnehagen har to avdelinger, en for barn fra 1 -3 år, og en for barn fra 3 - 5 år.

Birkelid barnehage er en kommunal 4 avdelings barnehage som ligger flott til, helt nederst i Songdalen kommune. Barnehagen startet opp høsten 2011 med 2 avdelinger og våren 2014 utvidet vi med 2 avdelinger til. Barnehagen ligger landlig til i et grønt og frodig område med kort vei til skogen. Vi har egen Lavvo og et turområde som er under oppbygging.