Bar og pub

Leter du etter bar og pub? Vi gir deg en fullstendig oversikt over alle innenfor bransjen bar og pub slik at du enkelt kan finne din nærmeste bar. Se kontaktinformasjon og kart her og planlegg en tur på byen med gode venner!

2

Compagniet er blant Tromsøs eldste restauranter og har servert kun det beste av Franske finesser siden 1981. Det gamle herskapshuset er også blant opphavene til Tromsøs renommè som "Nordens Paris"

4

Gusto betyr smak på italiensk og det er akkurat det som er opplevelsen hos oss! Vi tilbyr en spennende middelhavsmeny til lunsj og middag, mange gode tapasretter, vin og øl. Pizza for henting eller spis hos oss. Velkommen skal dere være.

5

#hverdagsgourmet ,I avslappede omgivelser kan du nyte livfulle og spennende smaker til en rimelig penge. Vi kaller det #hverdagsgourmet. ,I baren vår kan du nyte noen av Norges flotteste cocktails både før og etter maten. Hver helg spiller vår hus-DJ opp til fest ,for 400 glade gjester. ,Besøk oss i Tollbodgata 5! Gode mat- og drikkeopplevelser har alltid vært vår største lidenskap.

11

Velkommen til «nye Tango»! Vår intime restaurant med 30 sitteplasser skal sørge for at du som gjest skal sitte på byens beste restaurantstoler og nyte essensen av restauranten vår. Du får en meny av høy kvalitet med fokus på lokale råvarer i sesong – i en lun atmosfære. Her jobber matnerder som har det perfekte som minstemål, men samtidig liker å være litt casual. Både meny og vinkart oppdateres ... Les mer

13

The Scotsman åpnet sine dører i 1974, da noen så et behov for et alt-i-ett utested i hovedstaden. Når navnet så var valgt, måtte det importeres skotsk whisky og øl, så vel som skotske mattrender, skotsk feststemning og ikke minst skotsk sportsentusiasme. Det hele har med tiden blitt mer europeisk orientert, med et til enhver tid oppdatert utvalg av rom, gin, akevitt og øl. Vi skifter også vår mat... Les mer

20

Et moderne brasseri & bar som er opptatt av fresh cooking og gode cocktails.Vi lager klassiske retter på en ny og frisk måte, og maten er tilberedt med kort koketid.Ja, vi har fisk og ku. Men ikke bare det. Vi serverer alt i spennet mellom disse ytterpunktene – så lenge råvaren er god nok.