Bar og pub

Leter du etter bar og pub? Vi gir deg en fullstendig oversikt over alle innenfor bransjen bar og pub slik at du enkelt kan finne din nærmeste bar. Se kontaktinformasjon og kart her og planlegg en tur på byen med gode venner!

1

Pub og restaurant på kaikanten i Sandnessjøen. Berømt for sin 100% hjemmelagede pizza og dressinger. I tillegg til pizza serveres det ala carte meny.

2

Compagniet er blant Tromsøs eldste restauranter og har servert kun det beste av Franske finesser siden 1981. Det gamle herskapshuset er også blant opphavene til Tromsøs renommè som "Nordens Paris"

3

Kaia Bar & Bistro er lokalisert ved havna i Tromsø med utsikt mot Ishavskatedralen, ,Tromsdalstinden og Fjellheisen. ,Vi serverer lunsj og middagsretter hver dag fra klokken 11:00. ,På kveldstid kan man kose seg med forfriskninger sammen med hyggelige mennesker. ,Torsdag, fredag og lørdag inviterer vi til allsang og moro sammen med trubadurer, band eller pianoentertainere. ,,Menyen hos oss inneho... Les mer

4

Dr. Jekylls er stedet som har det meste. Vi har åpent alle dager i uka og ønsker å gi dere et bredt tilbud. Om det skal være en kaffe med venninna på dagtid, eller øl med gutta på kveldstid. For de litt mer raffinerte kan Dr. Jekylls by på et av Oslos beste whiskyutvalg. Her er det whisky for enhver gane.

6

Både & er en klassisk pub hvor vi serverer skikkelig pubmat og solid norsk husmannskost. Er du på farten har vi egen take away meny. Vi har en rekke både spennende og tradisjonelle retter på menyen. ,Du kan nyte et bredt utvalg av drikke med alle rettigheter. Vi har byens største aquavitsamling og et stort utvalg ,øl på både fat og flaske. ,Vi har åpent til 02:00 syv dager i uken hele året. Vi tr... Les mer

7

Clarion Collection Hotel Kysten ligger sentralt ved havna i Sandnessjøen på Alstenøya ved Helgelandskysten, med kort avstand til byens fasiliteter og 10 km til Sandnessjøen Lufthavn, Stokka. Frokost og Evening Meal er alltid inkludert i prisen. Velkommen!

8

Vi introduserer Eight takterrassebar - Grand Hotel relanserer vår fantastiske takterrassebar med et nytt navn og et helt nytt utseende. Vi serverer utsøkte cocktails, snacks, nordisk inspirerte drinker og en unik utsikt. Vi tilbyr også et mer utvidet mattilbud til forhåndsbestilling og på forespørsel.

9

Gusto betyr smak på italiensk og det er akkurat det som er opplevelsen hos oss! Vi tilbyr en spennende middelhavsmeny til lunsj og middag, mange gode tapasretter, vin og øl. Pizza for henting eller spis hos oss. Velkommen skal dere være.

10

Med en atmosfære som passer for deg som foretrekker thai stil og like å innta maten i thailandske omgivelser er Thaitanic Pub & Restaurant det perfekte valget.,Her kan du spise, få en deilig massasje og se fotballkamp. Velkommen skal du være!

16

Biblioteket ligger i toppen av Kjøttbasaren - midt mellom fisketorget og føibanen. Vi har en fantastisk atmosfære & flott utsikt over vågen.,, Lounge mandag til torsdag // Nattklubb fredag og lørdag,, Dj`s Torsdag, Fredag og lørdag som sørger for den gode stemingen. Loungebar frem til kl 22:00 og Nattklubb fra kl 22:00-03:00