Hopp til søk

Resultat - Bank Oslo

  • Samler dyre lån i nytt bolig
  • Slette inkassosaker
  • Slette betalingsanmerkninger
  • Slette skattekrav
  • Fjerne lønnstrekk

Våre røtter er i landbruket, og vi er stolte over å være et samvirkeforetak eid av norske bønder. Formålet vårt er å bidra til en bedre økonomi for våre medlemmer og kunder gjennom å tilby gode finansløsninger. Dette formålet står like fjellstøtt nå som ved etableringen av Landkreditt i 1915.

Vår fremgang er basert på lang erfaring, fleksibilitet og personlig engasjement. Vi er spesialister på å hjelpe mennesker med å ta gjennomtenkte beslutninger for et liv de har råd til.

Lea bank er en norsk digital nisjebank med innovative og brukervennlige løsninger, og våre fokusprodukter er: Forbrukslån uten sikkerhet Refinansiering uten sikkerhet Sparekonto med og uten bruksbegrensninger Vi ønsker å gjøre bankhverdagen enklere for våre kunder! Lea bank har hatt bankkonsesjon fra det norske Finanstilsynet siden 2003, og har utlånsvirksomhet i flere europeiske land. Vi er me... Les mer

Vi hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt. Eiendomsfinans gjør hele jobben med å innhente tilbud om lån, boliglån og refinansiering fra flere banker, tjenesten er kostnadsfri. Hos oss får du en fast rådgiver som følger deg hele veien. Landsdekkende låneformidler.

Vi i Bank2 ønsker å bidra til en ny økonomisk handlekraft og en bedre hverdag for de som oppsøker oss. Ta kontakt med oss i dag for å få kontroll på din økonomi.

BNP Paribas Leasing Solutions er en av Europas ledende aktører innen leasing- og finansieringsløsninger av maskiner og utstyr til næringslivet.

Står du fast med noe, hjelper vi deg selvfølgelig på vei om du ikke finner ut av det selv. Send en melding eller ring oss på telefon.

Spesialister på finansiering for bedrifter og privatpersoner.