Kilen Rør AS
2 år som firma

Kilen Rør AS

Vesterøyveien 2, 3235 Sandefjord Vis kart

Kilen Rør utfører alle typer jobber innen rør, som for eksempel installasjon av gulvvarme, varmepumper og vvs-løsninger. Vårt hovedområde er rehabilitering av bad. Vi har en rammeavtale med Nøtterøy kommune, og arbeidsfeltet vårt dekker i tillegg til Sandefjord, også Tønsberg og Larv...
Utvid tekst

  • sort Mestermerket
  • BVN - Byggebransjens våtromsnorm
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
Mobiltelefon 452 96 661
Hjemmeside www.vb.no
E-post post@kilenror.no
Hjemmeside kilenror.vb.no
Einar Thommesen 922 78 661
Gjermund Aasrum 906 62 001