Egeland Mandal
31 år som firma

Egeland Mandal

Sommerkroveien 6 B, 4515 Mandal Vis kart

Postboks 200 , 4502 Mandal

Sig. Halvorsen; distriktets ledende rørentreprenør med en av landets største og mest komplette butikker for salg av baderom, sanitærutstyr og fliser.

  • Lærebedrift - Godkjent - Vi har lærling
  • BVN - byggebransjens våtromsnorm - godkjent våtromsbedrift
  • Brannalarmforetak godkjent etter 2007-regelverket. Foretakene som listes her er godkjent i henhold til Regler for automatiske brannalarmanlegg utgitt 1.9.2007. FG - Forsikringsselskapenes godkjenningsnevnd
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Turkis, sort og hvit Rørentreprenørene Norge
  • sort Mestermerket
Telefon 38 27 12 40
Hjemmeside www.egeland.no
E-post post@egeland.no
Telefaks 38 27 12 41