10 år som firma

Kristiansand VVS AS

Granlia 14, 4620 Kristiansand S Vis kart

Postboks 8298 Vågsbygd, 4676 Kristiansand S

Vår spesialitet er modernisering av eksisterende baderom. Vi bistår også kunder som trenger hjelp til planlegging av baderom, som planløsning og innkjøp av utstyr. Vi jobber i hovedsak mot den enkelte huseier, men har også arbeider og leveranser til større prosjekter. Vårt arbeidsfel...
Utvid tekst

  • Startbank Startbank - Administrasjon av leverandørinformasjon for bygg- og anleggsbransjen i Norge
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
Telefon 38 01 36 30
Hjemmeside www.kristiansandvvs.no
E-post post@kristiansandvvs.no

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.