12 år som firma

Skien Rørleggerforretning AS

Cappelens gate 3, 3717 Skien Vis kart

Vi tar på oss de fleste oppdrag som enebolig, sanitær, vannbåren varmeanlegg, totalrehabilitering av bad, og små og store serviceoppdrag. Vi legger stor vekt på punktlighet og god service til alle våre kunder.

  • sort Mestermerket
  • BVN - byggebransjens våtromsnorm - godkjent våtromsbedrift
  • Turkis, sort og hvit Tidl. Norske Rørleggerbedrifters Landsforening VVS Rørentreprenørene Norge
  • Lærlingbedrift
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
Telefon 35 52 70 00
Hjemmeside www.skienror.no
E-post post@skienror.no

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.