Porsgrunn Rørleggerforretning AS
30 år som firma

Porsgrunn Rørleggerforretning AS

Bjørnslettvegen 2, 3917 Porsgrunn Vis kart

Vi utfører en rekke forskjellige rørleggeroppgaver, blant annet totalprosjektering av bad, kjøkken og vaskerom. Vi kommer gjerne på befaring og foreslår løsninger ut fra ditt behov og hva som faktisk er mulig. Du får tegninger og vi prosjekterer og spesifiserer pristilbud enten det e...
Utvid tekst

  • sort Mestermerket
  • Startbank Startbank - Administrasjon av leverandørinformasjon for bygg- og anleggsbransjen i Norge
  • BVN - byggebransjens våtromsnorm - godkjent våtromsbedrift
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Turkis, sort og hvit Rørentreprenørene Norge
  • Lærlingbedrift
Telefon 35 93 09 00
Hjemmeside www.prf.no
E-post post@prf.no

Åpningstider

Åpent nå

Mandag 08.30 - 16.30
Tirsdag 08.30 - 16.30
Onsdag 08.30 - 16.30
Torsdag 08.30 - 17.00
Fredag 08.30 - 16.30
Lørdag 10.00 - 14.00