80 år som firma

Comfort Ole Løvås

Gartnerveien 25, 4016 Stavanger Vis kart

Våre arbeidsområder er alt fra små service jobber innen privat markedet til større jobber i næringsbygg. Hovedsatsnings område er rehabilitering av baderom, vi rehabiliterer 40-50 bad i året. Vi har samarbeid med alle nødvendige fagrupper som vi har hatt samarbeid med i 16 år. Så ska...
Utvid tekst

  • Sort og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.
Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for Byggkvalitet
  • BVN - Byggebransjens våtromsnorm
  • sort Mestermerket
Telefon 51 58 90 10
Ole Løvås AS 51 58 90 10
Ole Løvås AS, TB - Kø -og Gruppesøk 924 96 670
Ole Løvås AS, TB - Kø -og Gruppesøk 924 98 780
Ole Løvås AS, TB - Kø -og Gruppesøk 924 98 790
E-post stavanger@comfort.as
Hjemmeside www.ole-lovaas.no
Sosiale media Facebook

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.