Rørleggerfirma Gunnar Larsen
16 år som firma

Rørleggerfirma Gunnar Larsen

Daleveien 29, 4328 Sandnes Vis kart

Velkommen til Gunnar Larsen AS - din VB-rørlegger i Sandnes. Rørlegger Gunnar Larsen AS er et allsidig rørleggerfirma som har erfaring med det meste i rørleggerfaget. Vi utfører VVS servicearbeid av alle typer for industri og private: eneboliger med varme- og sanitæranlegg, private v...
Utvid tekst

  • sort Mestermerket
  • Turkis, sort og hvit Tidl. Norske Rørleggerbedrifters Landsforening VVS Rørentreprenørene Norge
  • Lærlingbedrift
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Startbank Startbank - Administrasjon av leverandørinformasjon for bygg- og anleggsbransjen i Norge
  • Varme & Bad
Telefon 51 66 11 44
Hjemmeside www.glarsen.no
E-post post@glarsen.no