Rørleggertjenesten AS
32 år som firma

Rørleggertjenesten AS

Ekebergveien 312, 1166 Oslo Vis kart

Postboks 144 Nordstrand, 1112 Oslo

Rørleggertjenesten AS holder til i Ekebergveien 312, nedenfor Sæterkrysset, på vei ned mot Hauketo. Besøk gjerne utstillingslokalene våre her. Mange kjenner oss godt da vi har vært i området i mer enn 30 år og mange kjenner oss fra den tiden vi var lokalisert i Nordstrandveien. Vi på...
Utvid tekst

  • sort Mestermerket
  • BVN - byggebransjens våtromsnorm - godkjent våtromsbedrift
  • Startbank Startbank - Administrasjon av leverandørinformasjon for bygg- og anleggsbransjen i Norge
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Turkis, sort og hvit Rørentreprenørene Norge
  • Lærlingbedrift
Telefon 22 28 90 98
Hjemmeside rorleggertjenesten.vb.no
E-post tore@rorleggertjenesten.no