GB Rørleggermester AS
11 år som firma

GB Rørleggermester AS

Storlinna 65, 2760 Brandbu Vis kart

Vi er en solid rørleggerbedrift med mange års erfaring innen rehabilitering og oppussing av baderom. Vi tar også oppdrag på nybygg og eneboliger. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har planer om å pusse opp badet, eller ønsker å installere et varmesystem som vann til vann varmepumpe e...
Utvid tekst

  • sort Mestermerket
  • BVN - byggebransjens våtromsnorm - godkjent våtromsbedrift
  • Startbank Startbank - Administrasjon av leverandørinformasjon for bygg- og anleggsbransjen i Norge
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Turkis, sort og hvit Rørentreprenørene Norge
  • Lærlingbedrift
Mobiltelefon 911 02 311
Hjemmeside www.gbrorleggermester.no
E-post post@gb-ror.no
Vakttelefon 913 20 612

Åpningstider

Man-Fre: 07.00 - 15.00. Lør: Etter avtale