18 år som firma

Rørlegger'n Mysen AS

Storgata 40, 1850 Mysen Vis kart

VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet. 200 rørleggerbedrifter og fagfolkene vi har får daglig muligheten til å utføre et vidt spekter av oppdrag for stadig flere kunder rundt omkring i vårt landstrakte land.

  • Turkis, sort og hvit Tidl. Norske Rørleggerbedrifters Landsforening VVS Rørentreprenørene Norge
  • Startbank Startbank - Administrasjon av leverandørinformasjon for bygg- og anleggsbransjen i Norge
  • Godkjent Lærebedrift
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
Rørlegger'n Mysen AS 69 84 69 00
E-post rorleggern@vb.no
Hjemmeside www.rorleggernmysen.no
Flateby Tor-Erik, daglig leder 958 04 444
Ruud Øivind 982 13 936
Jinnelind Christian 415 42 170
Jahren Gjermund 906 85 909
Steen Elleri Henrik 995 85 011
Abzujev Rahman 980 85 171

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.