Svartisen VVS AS
4 år som firma

Svartisen VVS AS

Hamnbogveien 16, 8178 Halsa Vis kart

Svartisen VVS AS er et rørleggerfirma med god erfaring og mesterbrev i faget. Vi dekker områdene Rødøy, Meløy og Gildeskål kommune - Ørnes, Inndyr, Tjongsfjord og omegn. Vi leverer et bredt spekter av rørleggertjenester, for offentlige og private virksomheter. Vi tilbyr rørleggerarbe...
Utvid tekst

  • sort Mestermerket
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Godkjent lærlingbedrift lokalt
Mobiltelefon 924 98 423
Hjemmeside www.svartisenvvs.no
E-post stig@svartisenvvs.no