Arthur Rønnestad eftf. AS

Rasmus Rønnebergs gate 21, 6002 Ålesund Vis kart

Rørleggerfirmaet Arthur Rønnestad Eftf. AS har i over 65 år utført rørleggertjenester som sanitær, varme, kjøle- og sprinkleranlegg. Ledelsen legger stor vekt på høy kompetanse hos våre ansatte, noe som er grunnlaget for høy kvalitet i de enkeltes oppgaver.

  • sort Mestermerket
  • BVN - byggebransjens våtromsnorm - godkjent våtromsbedrift
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Godkjent Lærebedrift
Telefon 70 10 91 40
Hjemmeside www.ronnestad.no
E-post firmapost@ronnestad.no

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.