JENSEN VARME & SANITÆR AS
39 år som firma

JENSEN VARME & SANITÆR AS

Tordenskiolds gate 55, 3044 Drammen Vis kart

Postboks 2325 Strømsø, 3003 Drammen

Velkommen Til Jensen Varme & Sanitær AS! Siden 1930 har vi hjulpet kundene våre med små og store oppdrag. Comfort har Norges bredeste utvalg av kvalitetsprodukter innen VVS og har 100 butikker fra nord til sør. Ta kontakt med oss for bestilling av rørlegger eller besøk vår Comfort bu...
Utvid tekst

  • BVN - byggebransjens våtromsnorm - godkjent våtromsbedrift
  • sort Mestermerket
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
Telefon 32 20 63 20
Hjemmeside www.jensenvarme.no
E-post firmapost@jensenvarme.no
Sosiale media Facebook
Bjørn Jensen bjorn.jensen@jensenvarme.no
Hilde Jensen hilde.jensen@jensenvarme.no