Hopp til søk

Avis

Skal du kontakte en avis? Har du tips til nyheter eller ønsker du å bestille et abonnement. Finn telefonnummer og nettadresser til din lokale avis. Ønsker du å kontakte en landsdekkende avis, finner du også dette i vår oversikt.

Firda er Norges største nynorskavis med 37.000 daglege lesarar. 25.000 les oss dagleg digitalt, 20.000 på papir. Offisielt opplagstal er 11.763.

Tønsbergs Blad er Vestfolds største mediehus.,Tagg bildene dine #tbno - og vis oss både hverdag og fest! tb.no

Avisa Hemnes er en partipolitisk uavhengig ukesavis som skal formidle nyheter i Hemnes kommune. Gjennom å være storkjefta, utfordrende og omtenksom skal vi informere og løfte fram så vel grasrotas som beslutningstakernes meninger og tanker. Vi skal øke det lokale kunnskapsnivået om aktuelle saker enten det gjelder idrett, kultur eller politikk – vi skal være en aktiv deltaker i et levende lokalmi... Les mer

Indre Akershus Blad kom med første utgave i 1908. Gjennom det meste av sin historie har avisen vært ledet av tre generasjoner fra familien Vestreng. Indre Akershus Blad er en upolitisk bygdeavis, bortsett fra en periode før krigen da avisen var talerør for Arbeiderdemokratene. DEKNINGSOMRÅDE,Aurskog-Høland, Rømskog, Sørum, Fet

Dekker Kongsberg, Sandsvær og Numedal. Lokalnyheter, sport, kultur, debatt, rubrikkmarked og webkamera.

Bygdeposten er en lokalavis som blir utgitt i Modum i Buskerud. Den dekker kommunene Modum, Sigdal, Krødsherad og Øvre Eiker. Avisens redaksjon ligger i Vikersund. Bygdeposten kommer ut tirsdager, torsdager og lørdager.

Din lokalavis for det som skjer i Ringsaker kommune. Tips oss gjerne!

Avisa Nordhordland er den største avisa i Nordhordland. Me dekker sju kommunar og kjem ut på papir to dagar i veka. Me har og ei levande nettside.

Avisa Nordland er en regionsavis for Salten i Nordland, med utgiversted Bodø. Vi har hovedredaksjonen vår i Bodø og lokalkontorer i Meløy, Hamarøy og Fauske.

Adresseavisen er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med 210 ansatte. Mediehuset har 70 000 abonnenter og 240 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journ... Les mer