Vi har nå fastpris på containerutleie for privat. Vi lager også gode løsninger for bedrifter.

Ecopro er et moderne og fremtidsrettet anlegg som sluttbehandler organisk avfall. I prosessen hygeniseres slam og matavfall, som oppnår 100% smittebarriere. Videre føres avfallet til en bioreaktor hvor det genereres metangass. Gjennom datterselskapet Ecogas AS, oppgraderes biogassen til kjøretøykvalitet og benyttes som til drivstoff til bussene i Trondheim. Biogassen som selskapet generer vil år... Les mer

Vi utfører renovasjon i 12 kommuner og behandler avfall fra husstander og bedrifter. Vi skreddersyr avfallsløsninger og utarbeider,uten kostnader,forslag til lønnsom og miljøriktig avfallshåndtering.

Gjenbrukstorg i Tydal, Meråker, Malvik, Stjørdal, Selbu, Levanger og Verdal. For ditt nærmeste gjenbrukstorg, se våre hjemmesider.

Vi begynte med containervirksomhet i 1976. Først til eget bruk, senere også i utleiesammenheng. I startfasen hadde vi en containerbil og ti containere, i dag består parken av seks biler og ca 600 containere.

Retura Sør-Trøndelag leverer effektive avfallsløsninger og leverer rådgivningstjenester innen miljø og avfallsbehandling.