1

Master profilering produserer Digitalprint, Grafisk design, Messesystemer og alt innen profilering. For mer informasjon se hjemmesiden. Vi tar alt av små å store oppdrag.

3

Velkommen til Bygg & Industrisalg AS. Butikken vår har det meste innen industriverktøy, elektroverktøy, klær, sko, verneutstyr, fallsikring, hansker, renholdsprodukter,fug & lim, spiker & skruer, smøremidler ,lim & tetning og mye mer. Om du jobber i stat og kommune, bygg og anlegg, transport eller i oljeindustri skal du føle deg hjemme her, vi leverer det meste for de fleste.

4

Vi er primært en utstyrsbutikk med vekt på båtliv, fiske og fritid. Her finner du utstyr for det meste innen båt. Vi forhandler bl.a Lowrance, Hempel, Helly Hansen,Watski,Univern og Søgne Home.Vi strekker oss langt å skaffe de varer du måtte ønske.

5

Relektra AS leverer produkter for reparasjon og vedlikehold til bedrifter i Norge. Vi har valgt å satse på høykvalitetsprodukter for å møte markedets krav til produktenes egenskaper. Dette gjøres ved å velge de beste kvalitetsleverandører med en kompetanse og produktutvikling som ligger i toppsjiktet på verdensbasis.

7

Velkommen til Hammerfest Maskinforretning. Vi kan tilby våre gamle og nye kunder et nytt stort lokale med et stort vareutvalg og velutstyrt verksted. Vi har over 200 leverandører på en mengde varegrupper innen blant annet verktøy og arbeidsklær og en rekke andre produkter. Se vår hjemmeside og Facebookside for mer informasjon.

8

Egersund Trading er en del av Egersund Group som består av en rekke selskap langs norskekysten og i utlandet. Egersund Trading er utstyrsleverandør av varer og tjenester til ulike bransjer. Vi har i en årrekke vært etablert i Austevoll. I 2015 utvidet vi med en butikk hos Fiskenett på Manger, et varelager hos Egersund Net avd. Kristiansund, og nå en avdeling på Rørvik.