Hopp til søk

Resultat - Annonse- og reklamevirksomhet Akershus

Legg jobben ut på anbud - helt gratis og uforpliktende! Få kontakt med over 5000 leverandører i mer enn 70 forskjellige bransjer. Vi har registrert over 500 000 oppdrag via Anbudstorget. Ikke bruk tiden på å lete etter fagfolk. La heller fagfolkene tilby seg å gjøre jobben, så kan du velge det tilbudet du liker best.

Digitale Medier 1881 AS er ansvarlig for alle de annonsørfinansierte løsningene under merkevaren 1881. Løsningene er tilgjengelige via web og mobile applikasjoner (apps). Totalt sett ligger trafikken på ca. 1,5 millioner unike brukere hver eneste uke fordelt på 1881.no og apps, og er med dette en av Norges største nettkataloger. Med over 100.000 oppdateringer daglig, regnes databasen til 1881 for... Les mer

ALK er et globalt forskningsdrevet legemiddelselskap innen allergi og allergivaksinasjon. ALK har stor kunnskap om allergifremkallende stoffer, allergener, og om hvordan de påvirker kroppen. Vi vet også mye om sammenhengen mellom allergi og luftveissykdommer, f.eks. allergisk astma.

Artmark ally

Postboks 144, 1403 Langhus