Adapteo AS er i dag er en av Nord-Europas største modulaktører. Adapteo leverer moduler til skoler, barnehager, kontorer, omsorgsboliger og mye mer. Alle bygg tilfredsstiller TEK 17 -krav og vi er i dag en av få modulleverandører som tilfredsstiller permanent standardkrav i Norge for langtidsleie. Adapteo legger til rette for et bedre og mer tilpasningsdyktig samfunn. Dette gjør vi ved å hjelpe s... Les mer

Alfa Safe as er Jærens største utleie forretning, og er en totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og annleggsbransjen, håndverksbedrifter, samt privat og offentlig sektor

Yri Maskin AS Størst på Hydrema 912 utleie. Leverer maskiner over hele Norge. Velkommen til oss.

Romec AS ble etablert i 1980 og er i dag en av landets ledende innen salg og utleie av trykkluft, boreutstyr, komprimeringsutstyr og strømgeneratorer.

Selskapet startet i 1998 med 15 ansatte. Vi har siden 1998 økt omsetningen fra 20 til 220 millioner kroner (i 2013) og har økt til ca 78 ansatte - og veksten fortsetter. FAS har et godt arbeidsmiljø, solid økonomi og en moderne maskinpark.

Vi tilbyr kranførerutleie på både tårnkraner, mobilkraner og teleskoptrucker. Fellesnevneren er at alle er dyktige og erfarne folk, som tenker sikkerhet og effektivitet. Vi har prosjekter over hele landet, med mange gode samarbeidspartnere. Vi samarbeider med de fleste store entreprenørene, som Reinertsen, AF Gruppen, NCC, Veidekke, og med mange lokale entreprenører.