Akupunktur 

Trenger du akupunktur? Finn en klinikk som tilbyr akupunktur nær deg. I vår oversikt finner du telefonnummer, veibeskrivelser og internettadresser til klinikker som tilbyr akupunktur nær deg.

1

Klinikk Frogner er et sentralt beliggende helsesenter på Frogner i Oslo, kort vei fra Solli plass. Vi kan tilby behandling innen fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasje. ,Totalt disponerer vi 650 kvm hvorav 200 kvm velutstyrt treningslokale.,Vi er 8 fysioterapeuter, 3 kiropraktorer, 1 skulderlege, 1 akupunktør og 4 personlige trenere.

2

Har du forsøkt osteopatibehandling? Osteopati er en unik behandlingsform som baserer seg på å forstå roten til problemet snarere enn bare å behandle symptomene. I tillegg til generell muskel- og skjelettproblematikk behandler vi svimmelhet, balanseproblemer, migrene og fordøyelsesbesvær. Hos vår klinikk har vi også veldig god erfaring med behandling av spedbarn (kolikk, fødselstrauma etc.), gravi... Les mer

4

På Curatorklinikken er vi flere terapeuter som jobber sammen for å gi våre pasienter den beste behandlingen. Vi har en lang og god erfaring i behandling av en lang rekke av lidelser og plager.

16

På Åssiden Akupunktur Laser AS behandler vi muskel og skjelettlidelser, fordøyelsesproblemer, hudproblemer, infeksjoner, hetetokter, svangerskapsproblemer, lette depresjoner og astma/allergi.